Esti Liber să Devii. Omul Potrivit în Profesia Potrivită

autor Mihaela Tomescu

În 2018 mi-am făcut un “Vision Board” . Văzusem cu ani în urmă filmul  “The Secret” și venise probabil timpul; poate eram pregătită, poate eram hotărâtă… nu știu, oricum ar fi, se pare că am ales, la fel ca în filmul acela, să îmi fac un tablou în care să pun toate visurile mele.

Exact așa am și făcut, am pus obiectivele din diverse sfere ale vieții mele: relații, imagine, limbi străine, prietenii, călătorii, casă, stabilitate financiară – toate dorințele mele de atunci.

 Și ce părea imposibil la acel moment, s-a transformat ulterior în ceva atât de ușor și de natural de realizat.

Mai pusesem în acel tablou și o mantră care mă însoțește și acum după atâția ani:

Începe prin a face ce e necesar. Apoi fă ce este posibil. Apoi ai să-ți dai seama că deja faci ce credeai că e imposibil.

Francisc de Assisi

Căci de fapt despre asta cred că este vorba; un Vision Board, un vis, un plan sunt doar primul pas din proces. Stabilirea destinației, către care să te îndrepți și în direcția căreia să acționezi.

Absolut TOT ce părea imposibil pentru mine în 2018 când am făcut acel “tablou”, a devenit posibil în mai puțin de 2 ani.

În ianuarie 2023, ceva nu îmi dădea pace.

Un gând nu mă lăsa să dorm noaptea . Îmi place foarte mult ceea ce fac, mă bucur de învățare și dezvoltare constantă în profesia mea.

 Nicio zi nu seamănă cu alta, iar pentru mine asta se traduce în Evoluție, care este una din cele top 3 valori ale mele.

Cu toate astea, ceva începea să lipsească, sau mai degrabă începeam să simt un mic gol în interiorul meu. 💔

 Am identificat ca fiind un soi de neputință în a ajuta oamenii care vin către mine, în căutare de ajutor pentru a găsi un loc de muncă, a face o reconversie profesională, o tranziție către o profesie care li se potrivește.

Și atunci am zis: “Aș putea să scriu o carte în care să pun tot ceea ce știu, sunt și conțin pe acest subiect. În fond eu însămi am trecut printr-un proces și de mai bine de 5 ani sunt de partea cealaltă a baricadei, conectată cu piața muncii și angajatorii și candidații deopotrivă.

A, dar stai. Am mai avut eu revelații de-astea. Și am mai zis că aș putea să scriu o carte…

NU, NU… e imposibil îmi spuneam din nou!”

Doar că și de data asta visul și emoția au fost mult prea puternice pentru a le mai putea ignora. Așa că, oricât de imposibil mi se părea să scriu o carte, mi-am pus această destinație în minte.

Iar IMPOSIBILUL a devenit POSIBIL.

Am scris cartea: Liber să Devii. Omul Potrivit în Profesia Potrivită.

ACUM, din nou, următorul pas, acela ca această carte să fie publicată pare să fie IMPOSIBIL. Diferența este că de data asta știu cum funcționează, iar la capătul acestui drum este doar POSIBIL .

Precomandă și beneficiază de o reducere de 20%! Nu doar că vei avea ocazia să fii unul dintre primii care vor citi cartea, dar prin precomandă, tu devii parte din povestea acestei cărți.

Lasa un comentariu

*Prin completarea acestui formular esti de acord cu stocarea si folosirea datelor tale personale de către acest site web.

S-ar putea sa iti placa

 

copyright 2020 © Mihaela Tomescu