autor Mihaela Tomescu
Consiliere în carieră, cum să îmi fac un CV, pregătire pentru interviu, brand personal, LinkedIn
Autor

Sunt Mihaela, Consultant HR, Recrutor, Consilier în Carieră și Trainer- autoarea cărții Liber să Devii. Omul Potrivit în Profesia Potrivită – o carte ghid de consiliere în carieră și o sursă de inspirație dacă ești în tranziție, reconversie sau pauză profesională.

Prin munca mea, mă străduiesc să inspir și să îndrum profesioniști în călătoria lor către o profesie care li se potrivește.

Promisiunea mea pentru tine este să te sprijin în procesul de găsire sau schimbare a unui loc de muncă.

Vrei să afli mai multe despre mine înainte de a decide să comanzi cartea? Te invit să citești povestea mea.

Acum e momentul ideal: comandă cartea în Pre-lansare cu 20% reducere!

Cartea Liber să Devii este pentru tine dacă

  • Vrei să faci o reconversie profesională dar îți este frică și nu știi cum. Îți dorești să găsești un loc de muncă după o pauză (de exemplu, după creșterea copiilor sau după o pauză din motive personale).
  • Nu ai un loc de muncă și te chinui de ceva vreme să găsești unul, dar pare că CV-ul tău nu funcționează.
  • Ai un loc de muncă stresant care îți consumă energia și îți perturbă echilibrul vieții și ai decis că este momentul să faci o schimbare.
  • Știi ce vrei – compania, job-ul, promovarea, dar nu știi cum să ajungi la ea.

Mă recomandă

0 +
Ani experienta
0 +
ORE DE CONSILIERE
0 +
PROFESIONISTI
0 +
Interviuri

Oamenii cu care am lucrat

M-ai ajutat foarte mult cu informațiile deoarece sunt în plin proces de reconversie profesională! Totodată, informațiile oferite de tine sunt exact ceea ce am nevoie în acest moment pentru a găsi cât mai simplu și repede un job, adică oferi o altă abordare „fresh” în acest proces! Personal, consider că a fost una dintre cele mai bune investiții.
Valentin
Software QA
Mi-a plăcut mult ideea de interviu în care experiențele profesionale ar trebui legate de o poveste. Această modalitate îți dă ție, ca și intervievat, posibilitatea de a împărtăși modul tău de acțiune, comunicare, rezultatele obținute și poate că astfel te diferențiezi de ceilalți
Lavinia
Engineering dIRECTOR
I wanted to express my gratitude for the valuable advice you provided regarding profile editing and professional retraining. Your insights have been incredibly helpful as I navigate these career transitions. I look forward to continuing to learn from you and applying your wisdom to my professional development, and I will gladly recommend you.
Cezar
Python Developer

Pasiunea pentru ceea ce fac

📚Nu uita să comanzi cartea

Cartea poate fi achiziționată apăsând butonul de mai jos iar pasul următor va fi să te contactez personal pentru a discuta toate detaliile privind livrarea cărții tale. Transportul este GATUIT, dar numai până la lansare.

💌Ne vedem la LANSARE!